Kevin De Bruyne.
Volledig scherm
PREMIUM
Kevin De Bruyne. © REUTERS

In het hoofd en de zeurende hamstring van Kevin De Bruyne: na de reset gaat hij nu als eerste op de rem

Het goeie nieuws is dat zijn hamstring er vandaag niet uitziet als een nat stuk keukenrol. En ook dat Kevin De Bruyne (32) en Manchester City hun lessen hebben getrokken. Wij doken in het hoofd en vooral de hamstring van De Bruyne: waarom het pijntje dat hem dinsdag tegen Brentford op de bank hield niet vergelijkbaar is met de schade van vorig jaar. “Ik ben een 32-jarige voetballer die in 15 jaar bijna 700 matchen heeft gespeeld. En soms gaat het te hard.”

8 reacties

  • Jean-Pierre Vanhouwe

    2 maanden geleden
    Ja , het is alles samen een beetje , een beetje ouder , een beetje blessuregevoeliger , een beetje minder goesting (want het moet allemaal niet meer) , en 4 maanden geen competitie kruipt natuurlijk in je kleren . Misschien herpakken in de Europabeker bij België , of anders bij het begin van het nieuwe seizoen , maar als het dan niet lukt , dan zit het niet meer goed vrees ik . Hopen voor hem dat hij nog een paar jaar kan meedraaien met de top .
  • Jacques Hillaert

    2 maanden geleden
    Heel normaal, 4 maanden inactiviteit, direct op hoog niveau dan krijg je steeds een weerslag. rustig opnieuw opstarten, de periode die aankomt zal bepalend zijn , maar ik denk dat het nog mogelijk is, maar Opgelet, soms eens een wedstrijd voorbij lgaan zal even important zijn
  • CLEENEWERCK Jean-Pierre

    2 maanden geleden
    Kompany, Hazard, De Bruyne, who‘s next . Courtois ?
  • Michael Willems

    2 maanden geleden
    Hij zei het. Pep zei het. Kan nog geen 90 min aan. Wat doet Pep? Zet hem tegen chelsea 90min op het veld. Geen Kevin die reclameert. Veel te braaf soms. En het lichaam reageerde. Nu effe rusten tot Pep hem ...weer 90 min laat doen. Als je Pep niet kent na zoveel jaar.
  • Johan hendrickx

    2 maanden geleden
    Hopelijk luistert hij naar zijn lichaam. Zelfs aan 80% is hij nog spelbepalend met zijn inzicht. Modric en Pirlo destijds werden nog beter op oudere leeftijd.