Lionel Messi.
Volledig scherm
PREMIUM
Lionel Messi. © AFP

‘Messi-mania’ dendert voort: wij zagen hoe één superheld van 36 een ganse sport nog steeds op z'n kop zet

Inter Miami heeft vannacht de openingswedstrijd van het nieuwe MLS-seizoen gewonnen. Een 2-0-zege tegen Real Salt Lake, met Lionel Messi als uitblinker. Wij klauterden uit bed en lieten ons gewillig meeglijden in ‘Messi-mania’. Inter Miami is niet meer dan een clubje veteranen dat is samengekomen om plezier te maken op het voetbalveld. Tegen die wat rokerige, sexy Miami Vice-achtergrond. Met één held op noppen waar een hele business op meedeint.

4 reacties

  • AUGUSTIN GHIJSELS

    2 maanden geleden
    Vergeet aub niet dat Messi nog steeds even goed of beter is op zijn 37ste als KDB.Hij zorgde ervoor dat Argentina WK werd.Vraag maar eens aan Pep Guardiola met welke buitenaardse speler hij het liefst heeft samengewerkt.Messi heeft alles gewonnen en hoeft niet meer te spurten als een konijn op een plein.Hij amuseert zich in Miami en krijgt geen schoppen meer van die uit Madrid.
  • Meert Dominique

    2 maanden geleden
    Voetbal heeft niets met sport te maken, Messi ook niet. Hij is een vedette en doet mee in een show. Voor zijn fans kan hij niets verkeerd doen, het is een soort cult. Het is hen gegund.
  • yvette van grasdorf

    2 maanden geleden
    Ja snap ik ook niet Dat was ook met Maradona hè Dan nog eens een drugsman due werd nog verheerlijkt Nu ook met die Messi zijn nog goede spelers he money
  • Wendy Vandereyken

    2 maanden geleden
    Ik kijk vooral uit naar het moment dat Messi stopt met voetballen. Dan is die heisa hopelijk voorbij. Dat er mensen zijn die hem zo aanbidden snap ik niet. Akkoord dat het één van de beste voetballers ooit is, maar daar stopt het dan ook. Er zijn er die hun huis zouden verkopen en alles weggeven om Messi te zien, maar moeite hebben hun rekeningen te betalen.