Marion Rousse met Julian Alaphilippe en zoontje Nino.
Volledig scherm
PREMIUM
Marion Rousse met Julian Alaphilippe en zoontje Nino. © Instagram

“Ik wou af van het etiket ‘klein blondje in de wielerwereld’”: wie is Marion Rousse, die Patrick Lefevere scherp van repliek diende?

Marion Rousse (32) laat niet met zich sollen na de denigrerende uitspraken van Patrick Lefevere. Portret van de partner van Julian Alaphilippe, die nog in België naar school gegaan is en zich als ex-renster, tv-consultant en directrice van de Tour des Femmes thuisvoelt in de wielerwereld. “Praten over koers is het liefste wat ik doe.”

13 reacties

  • marc lenaerts

    2 maanden geleden
    Sommige dingen kan je beter binnenskamers houden dan arrogant overkomen wat Patrick doet trouwens is dit dan ook geen overscheidend gedrag dat is toch de leuze tegenwoordig
  • Martine Maesen

    2 maanden geleden
    Volgens mij zal Lefevere hem al eens buiten de media op het matje geroepen hebben maar heeft dat 2 jaar geen effect gehad. Hopelijk heeft Alaphilippe het nu begrepen. En waarom zou mevr. Gilbert haar mening niet mogen geven als mevr. Rousse zelf via de media reageert en waarschijnlijk meer weet dan wij. Als haar uitspraken kloppen heeft ze groot gelijk.
  • Patrick Feyaerts

    2 maanden geleden
    Alaphilippe "kan beter relativeren". Juist, dat zien we aan zijn resultaten sinds 2022.
  • Bob Fréson

    2 maanden geleden
    En volgende week gaan ze allemaal tezamen nog eens in een chique en duur restaurant eten, en dan is alles weer vergeten en vergeven, en vloeit de wijn weer rijkelijk, en dan is alles weer koek en ei.
  • freddy cardoen

    2 maanden geleden
    Dat zijn zaken die in de ploeg moeten besproken worden Daar hoeft Mevr . Gilbert geen commentaar op te geven . Lijkt meer jaloezie .