VIDEO. Ronaldinho steelt de show in Turks realityprogramma door te scoren met een weergaloze omhaal

Ronaldinho bewees opnieuw dat klasse tijdloos is door met een verbluffende omhaal te scoren tijdens een onverwacht tv-uitje. Het Braziliaanse icoon, nog steeds in bezit van zijn kenmerkende Samba-flair, liet zien dat hij nog aardig op een balletje kan trappen – zelfs op 43-jarige leeftijd.

Robbie Maes

De fans waren in extase door het doelpunt van Ronaldinho, dat hij scoorde tijdens zijn verschijning op de Turkse reality-tv-show Survivor Turkey. In een Boston Celtics-trui van Jayson Tatum liet hij zijn vaardigheden zien tijdens een strandvoetbalwedstrijd, waarbij hij de bal met de borst controleerde en vervolgens met een gracieuze omhaal in de hoek schoot, tot verbijstering van zijn tegenstanders.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het was een verrassing voor velen toen de presentator van Survivor, Acun Ilicali, Ronaldinho als gast introduceerde op de show. “Ik vroeg Ronaldinho om te komen en hij zei ja”, verklaarde Ilıcali. “Ik zei tegen Ronaldinho dat hij naar Survivor moest komen en voettennis moest spelen.”

Dit was een voorproefje van wat komen gaat. De Braziliaanse vedette zal in juni deelnemen aan het WK voor 35-plussers in Engeland.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer