© VTM

VTM haalt ‘Astrid & Natalia: back to reality’ van antenne

Het programma ‘Astrid & Natalia: back to reality’ wordt van antenne gehaald. Dat laat VTM weten. De voorbije dagen kwam er uit verschillende hoeken heel wat kritiek.

Het zal bij één aflevering blijven van Astrid & Natalia: back to reality. “Na de ophef van de voorbije dagen rond het programma heeft VTM 2 beslist om het programma niet langer uit te zenden”, klinkt het in het persbericht.

LEES OOK. RECENSIE. Wij keken naar ‘Astrid en Natalia back to reality’: armoe troef, op alle vlakken

In het programma kregen Astrid en Natalia de opdracht om een maand lang met een minimumloon rond te komen en parttime te gaan werken, terwijl ze in een rijhuis in Turnhout gingen wonen. Ver weg van de luxe en het comfort waar ze aan gewend zijn. “Uiteraard is er nog een groot verschil tussen de harde realiteit van het leven en de context van een realityprogramma voor televisie”, reageert de zender. “Die delicate oefening zorgde de voorbije dagen voor heel wat uiteenlopende meningen en controverse. Daardoor komen zowel het programma als de sterke getuigenissen die in de komende afleveringen nog te zien zouden zijn, helaas niet meer tot hun recht.”

LEES OOK. “Ze zijn hier telkens slechts een paar uur geweest”: Turnhoutse buren niet te spreken over passage van Astrid en Natalia voor ‘Back to reality’

Om de sereniteit rond het thema en alle betrokkenen te laten terugkeren, heeft VTM 2 samen met Astrid, Natalia en het productiehuis beslist om het programma niet langer uit te zenden.”

Er keken zo’n 352.575 mensen naar de eerste aflevering.  

(eadp)

LEES OOK. Experts en échte alleenstaande ouders zijn scherp voor ‘Back to reality’: “Dit is ronduit schadelijk”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER