‘The Boys’: Vierde seizoen krijgt eindelijk releasedatum

Goed nieuws voor de fans van The Boys. Prime Video heeft namelijk eindelijk de releasedatum bekendgemaakt van het vierde seizoen van hun populaire superheldenserie. Dat zal te zien zijn vanaf donderdag 13 juni.

We hebben er zeer lang moeten op wachten, maar binnen enkele maanden kan je eindelijk op Prime Video terecht voor nieuwe afleveringen van The Boys. Het eerste seizoen van die reeks dateert uit 2019, eind 2020 volgende dan het tweede seizoen en halverwege 2022 het derde.

Sindsdien wordt er druk gewerkt aan het vierde seizoen van The Boys, maar die productie verliep niet zonder problemen. Vooral de verschillende stakingen in Hollywood gooiden roet in het eten. Daardoor moesten we dus langer dan verwacht op nieuwe afleveringen wachten. Uiteindelijk zal er zelfs bijna twee jaar zitten tussen het derde en vierde seizoen. Ondertussen is het overigens wel al zo goed als zeker dat er een vijfde seizoen komt.

Homelander

Het vierde seizoen van The Boys zal starten met de gevolgen van de moord van een fan van Starlight (Erin Moriarty) door Homelander (Antony Starr). Vought probeert daarbij uiteraard zijn paradepaardje vrij te krijgen met de hashtag #FreeHome. Homelander oefent dan weer al zijn macht uit op Victoria Neuman (Claudia Doumit), die op het punt staat om het Oval Office voor zich te winnen na de verkiezingen. Uit eerder geloste beelden van dat vierde seizoen kunnen we afleiden dat Homelander mogelijk zelf een politiek ambt zal ambiëren.

Het vierde seizoen van The Boys verschijnt vanaf donderdag 13 juni 2024 op Prime Video.

Meer
Lees meer...