© AP

Het geheim achter het onberispelijke kapsel van Meghan Markle

Meghan Markle heeft haar haarkleur veranderd. Niet naar blond, roze of blauw maar toch is heel het internet ermee bezig. Dat komt omdat de haarspecialiste van Meghan hét geheim gedeeld heeft achter het onberispelijke haar van de hertogin.

lto

Er zijn weinig mensen wiens haar er altijd zo perfect uitziet als dat van Meghan Markle. Of de brunette nu een dot heeft, een elegante staart of haar bruine lokken in golven langs haar gezicht laat glijden, het ziet er altijd onberispelijk uit.

Volgens de haarkleurspecialiste van Markle heeft dat ongetwijfeld te maken met de haarkleur van Markle. Die werd namelijk recent bijgewerkt. “Chocolate chestnut brunette, voor Meghan tijdens de Invictus Games”, schrijft specialiste Kadi Lee op Instagram. “Deze mix van rode en gouden ondertonen zorgt voor een dynamische brunette tint die niet alleen de huid de gezondste gloed geeft - vooral tijdens de wintermaanden - maar het haar ook een next level glans geeft”, aldus Lee.

Voor wie het verschil niet meteen ziet: aanvankelijk was het haar van Meghan chocoladebruin, nu is er een lichte rode ondertoon.

LEES OOK. 3 jaar na de Megxit is de kloof alleen maar groter: “Je zou toch verwachten dat Harry even zijn herstellende schoonzus Kate zou bezoeken. Niet dus”

(Lees verder onder de Instagrampost)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Stijlen

Hoewel heel wat mensen maar kunnen dromen van Meghan’s haar, was het voor de Amerikaanse niet altijd even gemakkelijk om haar haren - van nature krullend - te omarmen.

Zo vertelt de vader van Meghan, Thomas Markle, aan Daily Mail hoe Meghan met racisme geconfronteerd werd. Tijdens een rit van Los Angeles naar Florida stopte papa Markle met zijn dochter in Texas, waar ze op zoek gingen naar een salon waar de haren van Meghan gewassen en gestijld konden worden. “We hebben verschillende keren geprobeerd maar niemand wilde ons helpen omdat ik een witte man was met een kind van kleur”, vertelt hij.

Later zou Meghan geleerd hebben om haar haren zelf te verzorgen dankzij de professionals die ze ontmoette op de sets van ‘General hospital’ en ‘Married with Children’. Haar papa, die op heel wat sets instond voor de belichting, nam zijn dochter geregeld mee.

Toen ze uiteindelijk doorbrak in Hollywood ging Meghan resoluut voor de stijle glanzende look die we vandaag kennen. Maar in 2011 gaf ze al aan dat het behoorlijk wat werk vraagt en ook heel wat geld kost. “Mijn moeder is zwart en mijn vader is Nederlands-Iers. Dus de textuur van mijn haar is dicht krullend. Ik krijg al een Braziliaanse blow-out”, vertelde ze toen.

© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer