Brunopress / Instagram
Volledig scherm
© Brunopress / Instagram

De vete gaat verder: Gordon voor de rechter gesleept door ex-verloofde

ShowbizzHet zit er weer bovenarms op tussen Gordon (55) en zijn voormalige verloofde Gavin Rozario. Nog geen twee weken nadat de Nederlandse presentator voorzichtig zijn comeback aankondigde op sociale media raakte bekend dat de Australische Gavin besloten heeft om zijn ex aan te klagen.

  1. KIJK. Koppel verlooft zich tijdens optreden Pommelien Thijs, zangeres en publiek gaan compleet uit hun dak
    Play
    Muziek

    KIJK. Koppel verlooft zich tijdens optreden Pommelien Thijs, zangeres en publiek gaan compleet uit hun dak

    Pommelien Thijs trad gisteren op in het kunstencentrum VIERNULVIER in Gent en daar kreeg het publiek een grote verrassing. Een fan ging op de knieën en vroeg haar vriendin ten huwelijk net voor het nummer ‘Ongewoon’. Dat nummer heeft een speciale betekenis voor het koppel. “Door dat specifieke nummer heb jij de stap durven wagen om met mij een relatie te beginnen”, vertelt één van de twee. Zangeres Pommelien kreeg tranen in de ogen bij het zien van zoveel liefde.
  2. Jury van ‘Sing Again’ stuit op veel kritiek van kijkers: “Het is effectief niet gemakkelijk om (ex-)collega’s te beoordelen”
    Play
    Showbits
    8

    Jury van ‘Sing Again’ stuit op veel kritiek van kijkers: “Het is effectief niet gemakke­lijk om (ex-)collega’s te beoordelen”

    De halve finale van ‘Sing Again’, de wedstrijd waarin deelnemers uit 35 jaar talentenjachten een nieuwe kans krijgen, nadert bij VTM. “De hoofdprijs is € 10.000, die de winnaar dan hopelijk investeert in nieuwe muziek”, vertelt jurylid Stan Van Samang (45). Doorheen de wedstrijd kregen de juryleden het vaak hard te verduren online. “Wie zijn zij om te oordelen over mensen die zelf ook carrière hebben uitgebouwd?”, is één van de reacties onder een Facebookpost. Hoe Stan daarover denkt? Dat komt je te weten in een nieuwe Showbits.