instagram cristianoronaldo/rv
Volledig scherm
© instagram cristianoronaldo/rv

Geen tatoeages voor Max Verstappen: F1-kampioen laat zich inspireren door theorie van Cristiano Ronaldo

Of Max Verstappen (26) tattoos heeft, werd hem in de aanloop naar het nieuwe seizoen in de formule 1 gevraagd. De drievoudige wereldkampioen zei van niet en verwees meteen naar het verhaal van Cristiano Ronaldo (39), die om een wel erg nobele reden niet moet hebben van tatoeages.

25 reacties

  • Hans Loyaerts

    2 maanden geleden
    Ik ken honderden mensen die bloed en plasma geven en ook enkele beenmergdonoren. Er is echter geen enkele van die mensen die hiermee te koopt loopt. CR7 doet het enkel om in de schijnwerpers te staan en zich belangrijk te voelen. Indien een firma hem morgen geld biedt om een tattoo te zetten, zit CR7 direct in de tattooshop. En, ik wil er niet aan denken dat ik bloed(producten) afkomstig van CR7 zou toegediend krijgen.
  • Marko Decandt

    2 maanden geleden
    Ik heb zelf geen tatoo's, maar iedereen denkt bij tatoo's blijkbaar dat het gaat over een momentele bevlieging. Er zijn er ook die een tatoo zetten om iemand te eren (ouders, kinderen, vrienden). Dit zijn geen bevliegingen die je na een paar jaar beu bent. Dus niet iedereen over dezelde kam scheren.
  • Heidi Werbrouck

    2 maanden geleden
    Iedere meerderjarige mag hierin zijn eigen keuze maken. Wel of geen tattoo maakt je niet meer of minder (sport)mens.
  • Andy Van Daare

    2 maanden geleden
    De GOAT met het hart op de juiste plaats, top van CR7!
  • Erwin Hyndrikx

    2 maanden geleden
    Ieder zijn mening over tatoeages. Voor mij is dat een permanente uiting van een tijdelijk moment van zinsverbijstering. Dus geen tatoeages voor mij. Geen enkele tatoe vind ik derhalve mooi. Maar iedereen is vrij hierover anders te denken...