© Anja Blevi

Mama Eline krijgt make-over. “Eindelijk ben ik geen grijze muis meer”

“Ik krijg bijna nooit complimentjes over mijn outfit. Ik wil absoluut geen grijze muis meer zijn”, laat mama van drie Eline ons weten. Daar weet ons make-overteam wel raad mee.

Stien Vanbaelen

“Mij inschrijven was een zot idee dat eigenlijk helemaal niet bij mij past”, lacht Eline Vangeel (36) uit Tessenderlo. En toch staat de mama van drie – weliswaar met een klein hartje – te popelen voor haar make-over. “Zoals dat bij de meeste mama’s gaat, komen de kinderen op nummer één en cijfer je jezelf wat vaker weg. Dit me-timemomentje is zalig.”

Eline: “Ik werk als hr-manager in een productieomgeving. Niet de plek om een modeshow op te voeren, maar ik zou wel graag wat stijlvoller kleden en toch professioneel voor de dag komen. Ik weet alleen niet goed hoe. Zijn felle kleuren niet te kinderachtig? En passen prints wel bij mijn lange figuur?” Ze hoopt dat deze make-over haar een duwtje in de rug kan geven. “Ik krijg bijna nooit complimentjes over mijn outfit. Ik wil absoluut geen grijze muis meer zijn.” Challenge accepted!

Zo komt ze binnen in onze studio

© Anja Blevi

Dit vindt ze van het resultaat

Eline: “Wat een metamorfose! De outfit is gewaagd, en zou ik nooit zelf kiezen. Maar de rok in combinatie met de top vind ik wel heel geslaagd. De grootste verandering is mijn kapsel, maar ik kan wel wennen aan die korte coupe. Het is een mooi kleurtje én gemakkelijk.”

Outfit Eline bij La Bottega: blazer 1.200 euro, rok 385 euro, muiltjes 330 euro, top 385 euro, handtas 149 euro en oorbellen 69 euro.© Anja Blevi

Hier shop je de outfit en meer voor deze look

De tips van ons make-overteam

Stylingtip

Styliste Liesbeth Verlinden voor La Bottega: “Eline is groot, dus felle kleuren en grote prints zijn voor haar een perfecte match. Zijn jouw schouders ook iets breder dan je heupen? Dan is een A-lijnrok het ideale kledingstuk om je lichaam in balans te brengen.”

© Anja Blevi

Beautytip

Visagiste Vera Kellens voor La Bottega: “Eline heeft prachtige groene ogen, die we extra in de kijker zetten met een blauwe oogschaduw. Ook paars matcht heel mooi. Gebruik je een felle kleur? Combineer dan met zachte tinten zoals koper en goud voor een mooi kleurenpalet.

© Anja Blevi

Kapseltip

Laure Boonen voor Mod’s Hair: “Groene of grijze ogen en een lichte huid: de perfecte combi voor een koperen haarkleur. Heb jij ook een ronder gezicht zoals Eline? Zet de schaar in je haar voor een kort kapsel met veel volume.”

© Anja Blevi

I.s.m. styliste Liesbeth Verlinden, visagiste Vera Kellens met Bellapierre voor La Bottega (labottega.be), en kapper Laure Boonen voor Mod’s Hair (modshairhasselt.be), alle in Hasselt.Je ook kandidaat stellen? Surf naar hbvl.be/make-over
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer