Romance tussen Olivier Deschacht (43) en Pauline Slangen (22) is ten einde: “Totaal verschillende doelen”

De romance tussen ex-voetballer Olivier Deschacht (43) en zangeres Pauline Slangen (22) is voorbij, maar vrienden blijven ze wel. Dat heeft Deschacht verteld op radiozender Joe.

Er is veel inkt over gevloeid en veel over gespeculeerd. Is Olivier Deschacht, gewezen profvoetballer en de ex van Annelien Coorevits, een koppel met de 21 jaar jongere zangeres Pauline Slangen, onder meer bekend van Regi Academy? Het leek er wel op, door al die foto’s die ze onder meer aan de Eiffeltoren en in Dubai maakten vanop dezelfde plaats op hetzelfde moment en omdat ze meermaals samen gespot werden.

Toch hebben de twee nooit een relatie gehad, heeft Deschacht vrijdag verteld aan presentatrice Ann Van Elsen in het programma Joe Le Taxi. “We zijn een korte periode heel close geweest”, zei hij daar. “Pauline is een prachtig meisje met een fantastische stem. Echt een supertalent. Maar onze doelen waren totaal verschillend en de leeftijd tussen ons was ook een probleem, ook voor haar omgeving. Uiteindelijk is dat begrijpelijk. Het is daarom misschien beter dat we gewoon vrienden gebleven zijn.”

LEES OOK. Ze kunnen het niet meer verbergen: Pauline (21) en Olivier Deschacht (42) samen op vakantie in Dubai

Hij bevestigt daarmee wat Slangen begin dit jaar zei in het magazine Nina. Ze noemde er zich te jong voor een “serieuze liefdesrelatie”. “Het klopt dat Olivier en ik vaak samen optrekken en dat we samen op reis gaan en plezier maken. We kennen elkaar goed. Maar er is geen sprake van een relatie. Meer ga ik daar niet over zeggen”, zei ze toen.

Voor Deschacht moet een echte relatie niet lang op zich laten wachten, zo zei hij nog op Joe. “Ik ben niet graag alleen. Na elke relatiebreuk ben ik op zoek naar iets anders.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER