Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer? Een goede Omloop had al het gedoe doen vergeten, maar dat draaide anders uit

Meteen raak voor Visma-Lease a Bike in de Omloop. De ploeg van Wout van Aert heeft definitief de scepter overgenomen van Soudal Quick-Step als dé dominante factor in het voorjaar, ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck. “Is de Wolfpack de Wolfpack niet meer?”, vraagt hij zich af. “Zie de uitspraken van vader Patrick Evenepoel kort voor het WK in Glasgow. Zie de chaos en de ontreddering bij de mislukte fusieplannen met Visma. En zie nu ook weer de kwestie-Alaphilippe.”

22 reacties

  • Theodoor Vanhove

    3 maanden geleden
    Lefevere is te gul geweest met het aanreiken van contracten bij zijn toppers. Deze generatie heeft hij zich hierin vergist. De toppers moeten presteren , de ploeg dragen,de jongere coureurs opkrikken. De toppers zijn overal afwezig.Evenepoel en zijn helpers vullen hun rol wel in. Zij zijn contract-waardig.
  • Rik Cappelle

    3 maanden geleden
    Al 10 zeges dit jaar en tis nog niet goed Pffff.......Ge kunt zo blijven zeveren.
  • Els Martin

    3 maanden geleden
    De Wolfpack gaat een tourploeg worden
  • Dirk Van Den Bossche

    3 maanden geleden
    Koerske winnen in UAE Tour zegt niets. Daar wordt niet gekoerst, enkel gesprint.Ze weten allemaal op voorhand dat ze verliezen tegen Merlier of Kooy en ze ondernemen niets
  • Bernard Deplacie

    3 maanden geleden
    Lampaert. Asgreen en Alaphilippe nog niet op niveau. Het is harken op de bergjes. Daarom vallen ze ook. Zitten te ver. Blij weerzien met Moscon. Goede transfer. Waarom duwde Lefevere de overgang v Alaphilippe naar Total niet door deze winter?