© atv

Tiental nieuwe tips in zaak doodgeschoten Firdaous (11) na opsporingsbericht

De politie heeft een tiental tips ontvangen in het onderzoek naar de aanslag in Merksem die begin vorig jaar het leven kostte aan de 11-jarige Firdaous. Dat meldt het parket van Antwerpen via X, het vroegere Twitter.

vea
Bron: Belga

Het parket en de politie hadden vrijdag een opsporingsbericht gelanceerd met daarin beelden van twee mannen en een wagen die zich voor en na de aanslag in de buurt bevonden. “Op dit moment hebben we bijna tien tips ontvangen die nu volop geanalyseerd worden”, zegt het parket. “Elke tip, hoe klein ook, kan de speurders verder helpen, dus blijf info delen.”

LEES OOK. Mama neergeschoten Firdaous (11) reageert op arrestaties: “Sprankeltje hoop te midden van mijn diepe verdriet”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De aanslag gebeurde op maandag 9 januari 2023 omstreeks 18.20 uur in de Nieuwdreef in Merksem. Er werd geschoten in de richting van een garagepoort, waarachter zich een leefruimte bleek te bevinden waar een gezin aan het eten was. De 11-jarige Firdaous overleefde de aanslag niet, haar vader en twee zussen (van 18 en 13 jaar) raakten gewond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Drugsoorlog Antwerpen