Sylvester Stallone, met zijn dochter Sistine links van hem.© Getty Images for Paramount+

Eieren met ketchup om 6 uur, mes in boekentas: dochter van Sylvester Stallone over extreme opvoeding

Als we zeggen dat Sylvester Stallone (77) geen doorsnee vader is geweest voor zijn dochters, dan liegen we niet. Dat blijkt uit de uitspraken van zijn 25-jarige dochter Sistine in de realityserie The family Stallone.

Stallone heeft drie in New York wonende dochters met zijn echtgenote Jennifer Flavin, waarmee hij in Californië woont, en schittert momenteel met zijn gezin in de serie. Seizoen twee daarvan is net begonnen, en dochter Sistine (25) doet daarin een boekje open over haar vader en de opvoeding die ze van de Hollywoodacteur kreeg. “Hij liet mij en mijn zussen oefenen om pepperspray te spuiten op elkaar”, zegt zij. “Echt erg. En hij stak in het vierde leerjaar een klein mes in mijn rugzak om naar school te gaan.”

Met haar zus Sophia (27) moest ze van haar vader ook zelfverdediging leren van de Defense Strategies Group, een groepering van Navy SEALs. “Dit is geen spelletje. Deze mannen hebben het gevecht meegemaakt en hebben de dood in de ogen gemaakt. Dit is echt”, zei Stallone dan tegen hen volgens zijn dochter. Het ging er hard aan toe, voegt ze eraan toe.

Om in topvorm te zijn, hadden de twee zussen ook een verrassend ochtendritueel met hun vader. “Het was rigoureus”, zegt Sistine. “Elke ochtend om 6 uur maakte hij eieren met ketchup voor ons. Die combinatie… En dan moesten we trainen. Sit-ups, push-ups… Hij maakte de perfecte jongens van ons (lacht).”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer