BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Twee op twee voor Visma-Lease a Bike: ijzersterke Wout van Aert triomfeert in Kuurne-Brussel-Kuurne

Wout van Aert (29) heeft Kuurne-Brussel-Kuurne aan zijn palmares toegevoegd. Onze landgenoot van Visma-Lease a Bike verwees Tim Wellens en Oier Lazkano naar de dichtste ereplaatsen.

86 reacties

  • Joeri Hermans

    2 maanden geleden
    Een klassieker winnen of een monument wat is het verschil als de 3 beste klassieke renners aan de start staan. Vorig jaar E3 Saxo Classic: Na een lange sprint komt Wout van Aert als winnaar over de streep, voor Mathieu van der Poel en Pogacar..
  • wesley netnem

    2 maanden geleden
    Ik vergeet vooral die twee bergritten in Tour Nooit waar hij iedereen naar de vaantjes reed , zelfs lichte klimmers konden niet volgen , Pogacar die stond op een moment zo goed als stil ...neen het Blijft een Top talent net als Mvdp , Evenpoel , Vingegaard ezv ...Wout is een plezier om naar te kijken net als Kopecky bij de vrouwen ...
  • Johan Planckaert

    2 maanden geleden
    Van Aert en Evenepoel horen beide bij de beste 10 renners ter wereld. Lang geleden dat we 2 renners van dat niveau hadden. En dat Wout de rVV en Parijs-Roubaix nog niet won had enkel te maken met pech. Maertens won ze ook nooit maar was wel de op één na beste renner na Merckx die Belgie ook had, wat pure klasse betreft.
  • Marcel Willems

    2 maanden geleden
    Niet overdrijven de besten waren er niet en dekoers was ook van mindere categorie. Was welde beste sprinter en won verdiend
  • Eddy vandeweyer

    2 maanden geleden
    De allerbeste allrounder ter wereld heeft verdiend gewonnen, en dan hebben wij nog geen eens de allerbeste Wout gezien, integendeel.