BELGA / VTM Nieuws
Volledig scherm
© BELGA / VTM Nieuws

“Dit is geen verrassing meer”: hoe Club zich stilaan moet heroriënteren en niet meer wil spreken over landstitel

Twintig punten op Union en twaalf op Anderlecht. Het is intussen tegen beter weten in dat sommigen in Brugge nog luidop de landstitel ambiëren: “Eerst moeten we oplossingen vinden en matchen winnen,” dringt het besef bij anderen stilaan door.

64 reacties

  • bob jansens

    2 maanden geleden
    als ze bij Club denken dat een andere trainer (alleen) de oplossing is dan zullen ze bedrogen uitkomen. Er moet nieuw bloed komen: in de verdediging; op het middenveld moet er een échte kapitein komen; dan nog een echte snelle vlot scorende spits (eentje die de bal op volle snelheid kan manipuleren)
  • jurgen glaude

    2 maanden geleden
    Het verval is ingezet
  • Eric Bex

    2 maanden geleden
    Volgend jaar zullen we er opnieuw staan. In Brugge zit het geld en met kapitaal koop je nu eenmaal betere spelers. Club is één van de weinige teams in 1A die winst maakt en hoe. Het kan trouwens niet alle jaren prijs zijn. 💙🖤 Toch een knappe match van RSCA doch kampioen spelen tegen boeman Union dat zie ik echt niet gebeuren.
  • Michel Roman

    2 maanden geleden
    Er is nog één enkele Belgische voetbalclub die enig niveau haalt en dat is Union. Al de andere ploegen hebben het niveau van tweede klasse van 10 jaar geleden. En dit heeft alles te maken met geld , en geld maakt de sport kapot.
  • Frans Baekelandt

    2 maanden geleden
    Het is de trainer die zijn spelers moet motiveren!herinner Ernst Happel!!!