VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

REACTIES. Philipsen: “De drie jongens waren outstanding” - Wellens: “Wout op het vlakke lossen was onmogelijk”

Wout van Aert heeft op een overtuigende wijze Kuurne-Brussel-Kuurne gewonnen. Het peloton moest zich opnieuw neerleggen bij een nieuwe krachttour van Visma-Lease a Bike. “De tweede plaats was het hoogst haalbare vandaag”, aldus de zilveren Wellens.

11 reacties

  • Jonah Kemps

    2 maanden geleden
    Vorig jaar werd Philipsen 2e in PR en nu verwachten ze hem als specialist in de klassiekers? Ik zie hem nu niet meteen grote klassiekers winnen dit jaar en ik verwacht het ook niet, die tweede plaats was gewoon een superdag op een goed moment die krijg je niet op bestelling.
  • eric reynebeau

    2 maanden geleden
    @ Lore Janssen. KBK was vroeger een sprintklassieker maar met de invoering van die heuvelzone tot 60 km van de aankomst met serieuze kuitenbijters worden de sprinters er de laatste jaren telkens uitgereden en de beteren worden niet meer terug gepakt.
  • Lore Janssen

    2 maanden geleden
    Philipsen mag zich zeker zorgen maken. Als je een hele wedstrijd tussen uw kader hangt in een vlakke sprintklassieker als KBK, dan zal je over minder dan drie weken opnieuw niet meespelen in MSR.
  • nicole haeck

    2 maanden geleden
    Proficiat Wout 👍en het beste moet nog komen .
  • adri zuiderwijk

    2 maanden geleden
    Jasper komt er wel zoals vorig jaar in MSR maar ook in PR, is net als Remco nog in opbouw net als Merlier...boog kannie altijd....