In de Van Loenhoutstraat werd zondagavond een geknevelde man aangetroffen.
Volledig scherm
In de Van Loenhoutstraat werd zondagavond een geknevelde man aangetroffen. © Marc De Roeck

Geknevelde man aangetroffen op straat in Deurne: drie verdachten opgepakt

UPDATEDe Antwerpse politie heeft zondagavond een geknevelde man op straat aangetroffen. Dat gebeurde in de Van Loenoutstraat. Drie verdachten werden opgepakt.

  1. Tumor van Amalie (26) lijkt op degene die Neyla (5) het leven kostte: “Tijdens mijn operatie ben ik er twee keer bijna in gebleven”
    PREMIUM

    Tumor van Amalie (26) lijkt op degene die Neyla (5) het leven kostte: “Tijdens mijn operatie ben ik er twee keer bijna in gebleven”

    Amalie Kempeneer (26) heeft de dood in de ogen gekeken, maar kon het navertellen. Drie jaar geleden kreeg ze te horen dat ze een tumor in haar hersenstam had. Gelijkaardig aan die van de kleine Neyla (5) uit Deurne, die een jaar geleden het leven liet omdat haar tumor niet verwijderd kon worden. Sindsdien wordt Amalie haar leven getekend door ziekenhuisbezoeken, pijnmedicatie, verlammingen en dromen die ze moest opgeven. Nochtans ziet ze de toekomst zo rooskleurig mogelijk in. “Het liefste wat ik doe is naar mensen hun verhalen luisteren en hen raad geven.”
    Antwerpen
  2. Hoeveel werknemers krijgen maaltijdcheques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?
    Jobat

    Hoeveel werknemers krijgen maaltijd­che­ques? En wie mag op een dertiende maand of smartphone van het werk rekenen?

    De werkende Belg kan op steeds meer extraatjes rekenen: de voorbije vijf jaar is het gemiddeld aantal extralegale voordelen met 10 procent toegenomen. Om welke voordelen gaat het precies (en welke zijn aan een terugval bezig)? Welke rol spelen je functie, statuut, opleiding en de sector waarin je werkt? En wat met de verschillen tussen man en vrouw? Jobat.be zocht het uit.