Links: Yves Lampaert, de beste Soudal-renners in de Omloop met een 21ste plek.
Rechts: Kasper Asgreen en Julian Alaphilippe kwamen allebei stevig ten val.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Yves Lampaert, de beste Soudal-renners in de Omloop met een 21ste plek. Rechts: Kasper Asgreen en Julian Alaphilippe kwamen allebei stevig ten val. © Photo News

“Waar m’n kansen nog liggen dit voorjaar? Geen idee...”: gevoel van machteloosheid overheerst bij Soudal Quick-Step

Tja, wat vált er te zeggen over Soudal Quick-Step en het Vlaamse openingsweekend? In de gouden klassieke jaren zou de kritiek vlijmscherp en spijkerhard zijn geweest. Helaas, cet heureux temps n’est plus. Machteloosheid overheerst. “We roeien met de riemen die we hebben.” En dat zijn er voorlopig niet veel, al was er toch ook een lichtpunt(je).

17 reacties

  • Joos Gunsst

    2 maanden geleden
    Fan zijnde van omloop en kbk; het wordt wachten tot mvdp en pogacar gaan meedoen voor eens een echte strijd te zien… overige koersen worden sowieso gewonnen door visma lease a bike … nadeel : ze komen zelden samen aan de start alle drie … ronde zal mvdp zijn 3e keer ! Wout wint Parijs Roubaix ( zonder pech want in PR is dit een grote factor ! )
  • Gerry Cle

    2 maanden geleden
    We weten al jaren dat Patrick Lefevre zijn voorjaarsploeg geleidelijk afbouwt om een ronde ploeg op te bouwen. We kunnen dan ook niet verwachten dat die ploeg het voorjaar zal domineren.
  • Peeters Francis

    2 maanden geleden
    Wat de wolfpack de laatste 22 jaar laten zien heeft pakt niemand die ploeg af en met een kleiner budget dan sommige ploegen van nu.
  • adri zuiderwijk

    2 maanden geleden
    Als je in tijdrit van nog geen halfuur op een minuut kan rijden is het toch echt om zorgen over te maken en 300km in MSR was voor Jasper geen enkel probleem, gewoon in de azuurblauwe TGV blijven tot aan de POGGIO waar hij verassend goed mee kwam en Jumbo alweer een pak slaag kreeg net als PR met lege handen...
  • Dirk BERX

    2 maanden geleden
    Tja Mr Jan Rottiers, ritjes van om en bij de 120 km in de woestijn, en een tijdrit van 22 km, kan je nu niet echt vergelijken met een klassieker van over de 200 km ! Want om een waarde verhouding te kunnen optekenen moeten deze twee wel eerst aan de start komen in België ! En wat de UAE tour betreft: proficiat aan de Belgische eindwinnaar Lennert Van Eetvelt van Lotto Dstny !