Geknevelde gewonde man aangetroffen in Deurne: politie arresteert drie verdachten

Deurne -

De Antwerpse politie heeft zondagavond drie verdachten opgepakt omdat ze mogelijk betrokken waren bij ernstige geweldplegingen in een pand in de Van Loenhoutstraat in Deurne. Het slachtoffer, dat gekneveld werd aangetroffen op straat, werd gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Joris van der Aa

De Antwerpse politie werd zondagavond rond 20.30 uur opgeroepen naar de Van Loenoutstraat in Deurne, omdat er een man in nood zou verkeren. Ter plaatse aangekomen, troffen de politieagenten een man aan die aan handen en voeten gekneveld was. Het gewonde slachtoffer zou uit een pand in buurt, waar hij vermoedelijk werd vastgehouden, zijn ontsnapt.

“Het slachtoffer kreeg ter plaatse de eerste noodzakelijke medische verzorging”, aldus Wouter Bruyns, woordvoerder van de politiezone Antwerpen. “Daarna is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft drie personen aangetroffen van wie wordt vermoed dat ze bij de feiten betrokken waren. Ze zijn gearresteerd.”

De politie heeft een perimeter ingesteld om te onderzoeken wat er zich binnen in het pand heeft afgespeeld. “In het belang van het onderzoek, beperken we ons tot deze informatie”, aldus de politie. (vdaa)

© rr

© rr

© rr

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen