De nieuwe handtas als uitvergrote eyecatcher in de straten van Milaan.

“Zo licht als een wolkje”: Furla lanceert nieuwe handtas tijdens modeweek in Milaan

Italiaans lederwarenmerk Furla heeft tijdens de modeweek in Milaan de nieuwe Nuvola-collectie voorgesteld. Daarbij hoort een handtas met interessant prijskaartje die hier en daar al de nieuwe it-bag wordt genoemd.

Hanne Vandenweghe

De grootste tas van de lijn heeft een strakke trapeziumvorm. Op de gouden ‘F’ na, verwerkt in de schouderriem, heeft ze weinig tierlantijntjes. Ook het kleurenpalet is sober: je vindt de handtas in een reeks neutrale tinten, van beige over greige tot zandkleur. Voor de fans van knalkleuren zit er een fuchsia model in het assortiment.

LEES OOK:

“Vier de mode met onze collectie, gelanceerd ter ere van de Milanese modeweek. De grote hobotas heeft geometrische lijnen en een delicaat ontwerp, en is uitgevoerd in zacht leer met een natuurlijke korrelige afwerking. Vanbinnen is ze ruim en overzichtelijk en zijn er twee compartimenten met een magnetische sluiting. Er is ook een centraal vak met ritssluiting voorzien waarin je kleinere persoonlijke spullen veilig kunt opbergen,” zo omschrijft het merk de nieuwste creatie. De lijn bevat ook een compacte rechthoekige tas met rits die, net zoals de grote zus, “zo licht is als een wolkje”.

Veel modekenners en -fans bejubelen de ontwerpen en vooral de prijs. Vanaf 395 euro bengelt de tas met aanpasbare riem aan je pols of schouder. Het grote model kost 495 euro, wat nog steeds een fractie is van het prijskaartje bij pakweg Prada of Hermès.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer