AP
Volledig scherm
© AP

Franse president Macron sluit het sturen van grondtroepen naar Oekraïne niet uit

UPDATEDe Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land.

172 reacties

  • Miguel Leboucq

    2 maanden geleden
    Het zou een zeer domme zet zijn want dan zou Poetin een directe aanval op de NAVO kunnen rechtvaardigen en we kunnen nooit de 4000km grens volledig beveiligen.
  • Benjounes Miri

    2 maanden geleden
    Grootspraak 1dag in de loopgraven en hij heeft nachtmerries voor de rest van zijn leven.En met wat gaat hij vechten? Alles wat het westen heeft is al opgestuurd. Ga met die russen onderhandelen voor het te laat is. Rusland is geen Irak, libie Afghanistan. En deze oorlog is uitgelokt door de Americanen en Europa betaald de prijs dank zij onze domme politiekers. Eigenlijk heeft de usa navo en Europa al verloren, alles waar oekraine mee vecht is van de navo en de rus heeft het allemaal vernietigt
  • Ives Jansen

    2 maanden geleden
    Tuurlijk jongens doe maar op Maar denk eraan Rusland is ongeleid projectiel en dit kan vreselijke gevolgen hebben. Dus bezint vooraleer je begint!
  • armand verschueren

    2 maanden geleden
    Dat Macron zelf gaat,deze oorlog is de onze niet.Los eerst de problemen in europa op er zijn er genoeg.Op deze manier gaat er nooit vrede komen
  • Luc Lambregts

    2 maanden geleden
    Absoluut geen domme uitspraak van Macron !