Haaland en zijn nieuwe aanwinst.
Volledig scherm
Haaland en zijn nieuwe aanwinst. © Mercedes/REUTERS

Een supercar van 3,1 miljoen euro mét F1-motor: Haaland voegt “absurde creatie” toe aan impressionante autocollectie

Een absoluut pareltje voor zijn nu al impressionant wagenpark. Erling Haaland (23) heeft volgens Noorse media een exclusieve supercar van 3,1 miljoen euro gekocht. De Mercedes AMG One beschikt over een motor uit zowaar de Formule 1, goed voor 1.063 pk. Een sprint van 0 naar 200 kilometer per uur? Dat doet de AMG One in minder dan zes seconden. Boys and their toys.

25 reacties

  • Jordy Van Aerschot

    2 maanden geleden
    Hij heeft gelijk! Ik zou het ook doen 😊
  • Linda D'Haese

    2 maanden geleden
    Wanneer gaat de waanzin stoppen bij de voetbal clubs met die overdreven lonen geen enkele speler is dit waard en het ergste is dat het personeel die instaan voor de goede werking moeten werken voor een karig loon schandalig
  • Josiane Buyl

    2 maanden geleden
    Wat me nu wel opvalt:, bijna iedereen is hier blijkbaar tegen. Laatst kocht onze Courtois er eentje en iedereen wenste er hem geluk mee.
  • yoeri bernard

    2 maanden geleden
    Slim van mercedes efkens 900 miljoen binnenrijven waarvan een derde netto overhouden . Want eerlijk is eerlijk wat kost hen deze auto mits investering en materiaal en werk uren afgetrokken . en dan spreek ik alleen over deze car ! En dat die jonge gasten deze autos kunnen permiteren is niet hun schuld het wordt in hun shoot gesmeten dat geld . Alles is vervangbaar juist het leven op zich niet !!
  • Freddy Vanden Berghe

    2 maanden geleden
    Dat wordt betaald met de lagere sociale bijdragen waarvan voetballers (althans in Belgie) kunnen van genieten. Wij, hardwerkende werknemers, betalen de volle pot!