E313 richting Antwerpen weer vrij na ongeval in Wommelgem

Wommelgem -

De E313 richting Antwerpen was dinsdagochtend een tijdlang grotendeels afgesloten door een ongeval ter hoogte van Wommelgem. Een bestuurder zat gekneld in de wagen en moest bevrijd worden door de brandweer. Rond 11 uur was de rijbaan weer vrijgemaakt.

nelo

Het ongeval gebeurde dinsdagochtend rond 9.30 uur op de E313 richting Antwerpen. Ter hoogte van Wommelgem kwam het tot een botsing tussen twee personenwagens. “Over enige afstand was er een accordeonfile“, vertelt een getuige. “Een BMW moest daarop kort en stevig remmen, waarna een andere wagen erop inreed.”

Door het ongeval waren een tijdlang drie rijstroken versperd. De materiële schade was groot. Een bestuurder zat gekneld in de wagen en moest bevrijd worden door de brandweer. Ook de medische diensten waren met een ambulance en MUG ter plaatse.

Drie rijstroken waren versperd, het verkeer kon passeren over de busstrook. De weg werd rond 11 uur weer vrijgemaakt. Momenteel staat er nog vijftien kilometer file vanaf Massenhoven.

Het Vlaams Verkeerscentrum vraagt verkeer over lange afstand van Hasselt naar Gent over Brussel te rijden via E314 en E40. Ook op de E313 in tegenovergestelde richting staat een kijkfile.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen