Onze reporter op trouw Regi en Kristel: de eerste champagne vloeit en de taart wordt aangesneden

Stellenbosch -

Normaal wordt er pas op het einde van een trouwfeest taart gegeten, maar “Regi doet graag speciaal” en dus wordt het trouwfeest geopend met een champagnetoren en het aansnijden van de taart.

Lien Vande Kerkhof en Nele Coune

Boardingpass destination Johannesdal 1207, met een verwijzing naar mile high airways. Dat stond in de uitnodiging die de gasten van Kristel en Regi ontvangen hebben. Het decor en de sfeer doen alle monden openvallen: een idyllische binnentuin met vijver, gekleurde zeteltjes en bloemwerkjes, en een champagnetoren die krimpt en krimpt. Terwijl gasten ogen te kort hebben om al dat moois in zich op te nemen, komen Regi en Kristel binnengewandeld onder een luid applaus.

Kristel koos voor een korte glitterjurk en Regi draagt - voorlopig? - zijn kostuum van Zara. Morsen met de champagne kan dus minder kwaad. Regi is apetrots op zijn pak en showt de snit van zijn jasje aan iedereen die het wil zien. Beige lijkt dé kleur onder de mannelijke gasten. Ook Jaap Reesema en dj Wout Van Dessel kozen voor een beige kostuum. “Al was er duidelijk een verschil in budget”, grapt de bruidegom.

Achter de bar staan zes mixologisten die alle soorten cocktails maken volgens de regels van de kunst en met veel show. Intussen is ander personeel druk in de weer met weghouden van vliegen van het buffet. Met temperaturen boven de dertig graden is het immers een bloedhete dag.

Volgens Max, ceremoniemeester en goede vriend van Kristel, is er een uitzonderlijk hoge concentratie Limburgers gemeten in Stellenbosch. Onder meer Pauline Slangen en Arno Louwette, Regi zijn pupillen uit de Regi Academy, mogen meegenieten.

Er wordt intussen volop gegeten van het buffet: taco’s met gebraden eend, asperges, burrata, humus, ham, vers gebakken broodjes met kip en last but not least: oesters. Ondanks de hitte, tast iedereen uitgebreid toe.

Het trouwfeest is live te volgen op VTM2
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer