BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Laurenz Rex wint GP Le Samyn na fotofinish, De Lie haalde einde niet door valpartij

Laurenz Rex (24, Intermarché-Wanty) heeft de GP Le Samyn op z’n naam geschreven, meteen zijn eerste profzege ooit. Daar was wel een fotofinish voor nodig, want António Morgado (UAE) kwam nog enorm dicht opzetten. Topfavoriet Arnaud De Lie (Lotto-Dstny) kwam ten val en stapte uit koers.

5 reacties

  • Marika Peeters

    2 maanden geleden
    Zo jong en al dergelijke sterallures vertonen...zien we jammer genoeg meer en meer bij sommige jonge beloftevolle kanjers, die nog alles te bewijzen hebben maar door de media aandacht zo vol van zichzelf zijn dat ze al de hoogmoed hebben om bij de wereldtop behoren. Tja, "hoogmoed komt voor de val"....maar bij hem zelfs "na de val". Echte toppers koersen trouwens verder en zetten hun woede om door op de pedalen te trappen ipv makkelijk de exit te nemen en onterechte beschuldigingen te uiten.
  • Bernard Deplacie

    2 maanden geleden
    Die zien we nog weer.. mannen van de nieuwe lichting. De Lie zal het wat moeilijker krijgen maar zaterdag stond hij er toch duidelijk en was de beste op de muur.... Hij kon er niets aan doen toen hij viel : een auto voor hem ging vol in de remmen toen hij de bocht nam. Duidelijk te zien op tv.
  • Florent Marien

    2 maanden geleden
    Schitterende spurt gereden maar in het vervolg niet te vroeg uw handen in de lucht steken!
  • christiaan Imschoot

    2 maanden geleden
    Wanneer gaan de motoren nu eens achter de vluchters rijden, dit is echt koers vervalsing.
  • nicole haeck

    2 maanden geleden
    Succes Arnaud 👍