© Shutterstock

Nostalgie bij McDonald’s Nederland: nu ook Happy Meals voor volwassenen

Van 27 februari tot 25 maart kunnen klanten een Happy Meal voor volwassenen bestellen bij McDonald’s. Een grotere portie, en mét speeltje. Dat in bijna alle vestigingen in Nederland.

Goed nieuws voor volwassenen die balen dat de bestaande Happy Meals te klein zijn, want vanaf 27 februari vind je bij McDonald’s Nederland Happy Meals voor volwassenen. Bijna alle vestigingen in Nederland zullen het aan hun menukaart toevoegen. De box kost €12,50 en is identiek aan een gewone Happy Meal, maar dan met meer voedsel en dus geschikt voor een volwassen maag. Naast je frieten, kun je kiezen voor een Big Mac of negen kipnuggets als snack. Ook de befaamde speeltjes ontbreken niet in de volwassen versie. Zo zijn er vijf verschillende figuren te verzamelen.

De Happy Meal voor volwassenen is wel een app exclusive, dus alleen bestelbaar via de app. Ook is het een tijdelijke actie die loopt tot en met 25 maart. Met deze actie stapt Nederland in de voetsporen van de Verenigde Staten en Canada. Maar of we deze Happy Meals ook in België kunnen verwachten, is nog onduidelijk. (LH)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer