Adele.© AFP

Adele moet rust nemen om stem te laten herstellen: “Mijn borstkas staat precies in brand”

Ook supersterren zijn maar mensen met alledaagse kwaaltjes. Adele klonk de voorbije dagen zo hees dat ze rust neemt. Eerdere bood ze al haar excuses aan bij het publiek.

De superster heeft immers een vaste plek in Las Vegas waar ze shows aan de lopende band geeft. Maar vocaal ging het de voorbije dagen wat minder. Een doktersbezoek bracht aan het licht dat het beter is om een week te zwijgen. “Ik geraak niet aan mijn hoogste noten”, vertelde ze aan het publiek. “Ik heb de voorbije nachten slecht geslapen, en heb soms het gevoel dat mijn borstkas in brand staat. Ik denk dat je het wel kan horen aan mijn stem alsof ik net een zware nacht beleefde. Ik klink haast als Ursula uit de oceaan”, verwijzend naar de zware stem van het boosaardige personage uit de animatiefilm De kleine zeemeermin.

Het is maar de vraag of Adele haar mond kan houden. “Mijn man is een regelrechte kletskous, en mijn zoon evenzeer. Ik zal me moeten afzonderen zodat ik enkele dagen mijn longen eruit kan hoesten, om mijn stem te laten rusten.”

Het is geen primeur dat haar stem haar parten speelt. In 2017 was de situatie nog een pak erger en moest ze op de valreep haar allerlaatste optredens om Wembley annuleren. Daardoor liep ze miljoenen mis.

( tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer