Start van de lente.
Volledig scherm
Start van de lente. © Getty Images

Volgende week waarschijnlijk eerste opstoot van de lente: “Maxima kunnen 15 graden halen”

UpdateWe krijgen in de loop van volgende week waarschijnlijk een eerste vroege opstoot van de lente. Dat meldt weerman Frank Deboosere en wordt bevestigd door het KMI.

20 reacties

  • Kirsten De Laet

    2 maanden geleden
    Dus wees vooral blij @Rene Spoelbergh dat het de goede (warme) kant opgaat en niet andersom (afkoelt) want dat zou pas reële problemen geven. El ninõ was inderdaad sterk en zeer opvallend aanwezig en alles lijkt er nu op dat we komende jaren met een zeer aanwezige La nīna gaan te maken krijgen. Dan vriezen alle rozelaars van januari tot december kapot. Tenzij u ze in een verwarmde serre kweekt.
  • Sylvester Geldhof

    2 maanden geleden
    Tijd om de aziatische hoornaar vallen boven te halen. De "spring trapping" van azh koninginnen blijkt tot 40% minder nesten te leiden.
  • Eddy DeGoei

    2 maanden geleden
    Deze winter was goed nieuws voor de Canarische eilanden. Regen en donker van half oktober tot begin maart, dat is echt niet goed voor een mens. Volgend jaar ben ik een paar weken weg, zeker weten.
  • etienne vijverman

    2 maanden geleden
    het weer laat zich niet leiden wie zien wel
  • Wendy Van Meel

    2 maanden geleden
    Typisch ... ver op voorrand voorspellen maar uiteraard wordt het anders want ze kunnen amper de volgende dag voorspellen. Wie luistert nog naar hen...