© Getty Images for AD

Adele moet shows in Vegas pauzeren om stem te laten herstellen: “Gevoel dat mijn borstkas in brand staat”

Ook supersterren zijn maar mensen met alledaagse kwaaltjes. Adele klonk de voorbije dagen zo hees dat ze rust neemt. De zangeres vertelt dat ze een tijdje ziek was en nooit echt honderd procent hersteld was. Ze neemt nu een pauze en stelt de vijf weekends van maart uit naar een latere datum. Adele bood haar excuses meermaals aan bij de fans.

tove, FD

De superster heeft een vaste plek in Las Vegas waar ze shows aan de lopende band geeft. Ze vertelt op Instagram dat ze ziek werd tijdens de vorige reeks shows en nooit echt volledig genezen was. Nu werd ze opnieuw ziek en dat is deze keer ook op haar stem geslagen. “Ik geraak niet aan mijn hoogste noten”, vertelde ze tijdens een show. “Ik heb de voorbije nachten slecht geslapen, en heb soms het gevoel dat mijn borstkas in brand staat. Ik denk dat je het wel kan horen aan mijn stem alsof ik net een zware nacht beleefde. Ik klink haast als Ursula uit de oceaan”, verwijzend naar de zware stem van het boosaardige personage uit de animatiefilm De kleine zeemeermin.

Op bevel van de dokter neemt ze nu haar broodnodige rust. Maar liefst alle weekends van de maand maart worden uitgesteld naar latere data. “We zijn de details al aan het uitwerken en bezorgen zo snel mogelijk de informatie.”

(Lees verder onder de Instagram-post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Voor het eerst sinds 2016: Adele geeft vier concerten in Europa

Het is maar de vraag of Adele haar mond kan houden tijdens de rustperiode. “Mijn man is een regelrechte kletskous, en mijn zoon evenzeer. Ik zal me moeten afzonderen zodat ik enkele dagen mijn longen eruit kan hoesten, om mijn stem te laten rusten.”

Het is geen primeur dat haar stem haar parten speelt. In 2017 was de situatie nog een pak erger en moest ze op de valreep haar allerlaatste optredens in Wembley annuleren. Daardoor liep ze miljoenen mis.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER