ANP / EPA / CHRISTOPHER ECKL / APA / picturedesk.com
Volledig scherm
© ANP / EPA / CHRISTOPHER ECKL / APA / picturedesk.com

Oostenrijkse “horrormoeder” riskeert levenslang omdat ze bedplassende zoon (12) maandenlang opsloot in hondenbench

Een werkloze vrouw (33) uit Oostenrijk riskeert een levenslange celstraf omdat ze haar 12-jarige zoon op een hallucinante manier mishandelde en uithongerde. De jongen plaste in bed en daarom verplichtte ze hem eerst om in een hondenmand slapen. Toen hij - op zoek naar eten - ontsnapte door van het balkon van hun flat te springen, sloot ze hem maandenlang op in een hondenbench van 90 op 69 op 57 centimeter. Tot hij op de rand van de dood zweefde.

10 reacties

  • Elisa deJong

    2 maanden geleden
    Onbegrijpelijk, je doet toch alles om je zoontje te helpen? Dat plassen zal mss wel komen door weinig liefde. Maar ook diverse instanties mogen aangeklaagd worden, en de school, je mist een kind toch meteen al? Dan wacht je toch niet zolang voor je ingrijpt? Op t nippertje zijn leven gelukkig gered.. wens hem alle liefde die mogelijk is.
  • Gilbert De Meyer

    2 maanden geleden
    Oostenrijk is toch een modern democratisch land, waarom duurde het dan zolang eer men in actie schoot, zelfs na meldingen van artsen ed?
  • Chris Hom

    2 maanden geleden
    Kinderen kiezen niet om geboren te worden én mishandeld én mensonwaardig behandeld te worden ! Wat een lijdensweg .... Beschamend voor de Europese instanties !
  • Philippe Vanbelleghem

    2 maanden geleden
    Er kwam politie ter plaatse, maar die bracht de jongen gewoon weer naar huis. Jeugdzorg kwam niet meteen in actie, zo klonk in de rechtbank. Twaalf dagen duurde het nog eer er een einde kwam aan de folteringen. Dit is toch niet te geloven !
  • Severine Cap

    2 maanden geleden
    Amai, arme jongen, hoe kan je een kind zoiets aandoen….