De AI-beelden uit de advertenties (links) en het echte evenement rond Willy Wonka in Glasgow.
Volledig scherm
De AI-beelden uit de advertenties (links) en het echte evenement rond Willy Wonka in Glasgow. © Willy'sChocolateExperience.com/Stuart Sinclair

Huilende kindjes en misnoegde ouders op teleurstellende Willy Wonka-attractie in Schotland

Foto’s van een attractie rond Willy Wonka in het Schotse Glasgow gaan de wereld rond nadat bezoekers afgelopen weekend een wel heel beschamende vertoning aantroffen. De beloofde betoverende ervaring bleek een zo goed als lege loods met hier en daar een decorstuk. Boze ticketkopers belden zelfs de politie. De organisatie heeft excuses aangeboden.

6 reacties

  • yabou jack

    2 maanden geleden
    Heb die gezien in Aberdeen en het was fantastisch!!!!
  • tine devroye

    2 maanden geleden
    In de film 'Chocoladefabriek van boek R.Dahl waren ook veel verwende kindjes die nooit content waren.. , en de schrijver schreef geen zeemzoete kinderboekjes, maar zijn werk had eerder een wrede (onder) toon, met pesterijen enzovoorts, denk aan MAthilda, dus hij zou wel content geweest zijn denk ik,
  • Kevin Eyselbergs

    2 maanden geleden
    Als je naar die posters kijkt en je bent zo gek om erin te trappen dat je dat te zien gaat krijgen verdien je het om afgezet te worden. Een beetje logisch redenerend mens weet dat dit tonnen geld kost en zelfs voor megapretparken een kostelijk plaatje is. Dan gaan sus en klus dat niet voor elkaar krijgen voor 10 euro.
  • Gerard Braeckmans

    2 maanden geleden
    En zoals altijd biedt men zijn excuses aan, die niet gemeend zijn.
  • Guido Parker

    2 maanden geleden
    Een mooie les voor de kindjes. Niet alles is wat het lijkt. Ervaren we heel vaak in het leven. en met A.I. voel je de bui al hangen.