Landbouwer Koen V.H. werd als getuige ondervraagd in het onderzoek naar de moord op advocate Claudia Van Der Stichelen. "Ik heb niets met de moord te maken. Ik lijk ook helemaal niet op die robottekening!"
Volledig scherm
PREMIUM
Landbouwer Koen V.H. werd als getuige ondervraagd in het onderzoek naar de moord op advocate Claudia Van Der Stichelen. "Ik heb niets met de moord te maken. Ik lijk ook helemaal niet op die robottekening!" © Mozkito / Lieven Van Assche

Boer die werd ondervraagd over moord op advocate Claudia Van Der Stichelen reageert: "Mijn vriendin betaalde paar duizend euro van de factuur niet”

Werkelijk elk dossier waarin de vermoorde echtscheidinsgadvocate Claudia Van Der Stichelen (58) de voorbije 30 jaar optrad, houden de speurders tegen het licht. Ze hopen zo op een motief én de dader te botsen. Gisteren werd Koen V.H., een landbouwer met een strafblad, ondervraagd. Vandaag konden wij hem spreken: “De politie gaat me weer niet met rust laten.”

7 reacties

  • Elisa deJong

    2 maanden geleden
    Nee, ze keken alle dossiers door, om te zien of iemand een reden had voor deze vreselijke daad. Hopelijk vinden ze de dader asap.
  • Stefaan Baert

    2 maanden geleden
    De politie kijkt altijd eerst naar de figuren met een verleden.
  • Willy Vereecke

    2 maanden geleden
    De moordenaar heeft toch gevraagd..”Ben jij advocate Claudia Van Der Stichelen?” Dat gaat hij toch niet vragen wanneer hij haar kent?
  • Carina Theuninck

    2 maanden geleden
    Had de zoon van het slachtoffer de dader gezien? Ja toch....dan zal die jongen wel zeker weten of hij het was of niet....dus zo moeilijk kan het in mijn ogen niet meer zijn. Ben benieuwd..
  • Linda De Vreese

    2 maanden geleden
    De zoon zou hem dan toch moeten kunnen herkennen? Hij heeft hem duidelijk gezien. Ook over de echtgenoot nog niets gelezen. Was gaan fietsen zeker. Maar dan nog!
  1. 120 steken met een schroevendraaier dient campingdoder Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”
    PREMIUM

    120 steken met een schroeven­draai­er dient campingdo­der Carlos Van Deun (44) zijn Nancy (39) toe: “Nu word ik niet meer vernederd of verkracht”

    Gruwelijk toegetakeld: zo vindt een 18-jarige jongeman zijn moeder Nancy Hendrickx (39) uit Deurne terug, op Camping Bergheide in Lichtaart. In blinde razernij heeft haar 44-jarige echtgenoot Carlos Van Deun uit Schilde haar gedood met een schroevendraaier. 120 steken krijgt de vrouw te verwerken. “Dwars door het oog tot in de hersenen, en door de neus waren dodelijk.” Zaak snel opgelost? Dat niet. Want waar is het moordwapen naartoe? En waaróm zijn de stoppen bij Van Deun doorgeslagen? Het onderzoek van de speurders maakt veel duidelijk... en dan is Carlos Van Deun plots door een gerechtelijke flater op vrije voeten.
    Antwerpen, Kasterlee, Schilde