Photo News / BELGA
Volledig scherm
© Photo News / BELGA

Deila zondag wellicht nog op bank bij Club, dat Mignolet en De Cuyper even dreigt kwijt te zijn

Niets dan ellende bij Club Brugge, waar Ronny Deila volgens de eerste signalen alvast niet vóór zondag ontslagen zou worden. In Genk moet blauw-zwart het wellicht wel zonder doelman en steunpilaar Simon Mignolet - de doelman kampt met een hamstringprobleem. En dan is er nog Maxim De Cuyper, die na zijn duw aan ref D’hondt een schorsing van vijf matchen moet vrezen.

91 reacties

  • Filip Van de Weyer

    2 maanden geleden
    Wat een zagers allemaal , ge zijt supporter van club of niet . En dit in goede en slechte tijden . Zoja we spelen de finale niet en we worden geen kampioen dit jaar , en dan ? Dan proberen we het volgend seizoen toch . En zijn veel ergere dinges in de wereld Zenne . Voetbal is maar een spelletje hè .
  • Jan Daems

    2 maanden geleden
    Mocht Hein trainer worden van Brugge dan is de eerste speler die werkloos wordt een zekere Vanaken. Meer hoeft hij niet te doen om de ploeg opnieuw op de rails te krijgen.
  • Carol Vander Cruyssen

    2 maanden geleden
    kathleen de rijcke: Rode kaart na 2 keer geel in de beker is schorsing voor volgende bekermatch. Rechtstreeks rood in bekermatch, wordt ook doorgetrokken naar de competitie.
  • Patrick Braekeveldt

    2 maanden geleden
    Probleem van efficiëntie, als Thiago de twee niet te missen doelkansen en ook Skov Olsen die afmaakt gaan ze door en staat Deila niet ter discussie!
  • Kurt Jansen

    2 maanden geleden
    ludo DE kerf waarom denk jij dat Geraerts te duur was??? bij union verdienen ze minder en hij was vrij voor Delia is 2 miljoen betaald dus volgens mij duurder