MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. © BELGA

MR-voorzitter Bouchez wil regio's meer financiële verantwoordelijkheid geven: “Wie betaalt, die bepaalt. En wie bepaalt, die betaalt”

De MR wil de gewesten “financieel verantwoordelijk” stellen op vlak van werkgelegenheid en werkloosheid. Dat heeft voorzitter Georges-Louis Bouchez gezegd op ‘RTL-TVi’. “Wie betaalt, beslist. Wie beslist, betaalt”, zei hij.

31 reacties

  • Nils De Vriendt

    2 maanden geleden
    Wat een goed idee, laat ons de PS dat idee maar eens brengen!
  • vanaeken jokke

    2 maanden geleden
    Er zal nooit nog 1 federale regering komen omdat de Walen dat niet willen .Zij willen niks veranderen alles moet blijven zoals het nu is. De Walen spelen baas en de Vlamingen moeten zwijgen en betalen.
  • Kris Tyteca

    2 maanden geleden
    Volledig gelijk, Jef Verhulst...niet alleen, nationaal, gemeenschappen en gewesten maar dan ook nog een geldstroom naar provincies en steden. Politiek=Eigen belang. En als je goed informeert....fietsbanen worden veelal gerenoveerd met Europees geld, vandaar zo vertraagd. Dan zie je hoe genegen de overheid, de Belg, de Vlaming is. En de politiek heeft overal belangen bij grote bedrijven. Praten rond de problematiek, maar actie? Vertrouwen in politiek....een kleine 3!
  • Johan Snauwaert

    2 maanden geleden
    wil hij daarmee zeggen dat hij het Vlaams geld (transfers) niet meer nodig heeft
  • Johan Snauwaert

    2 maanden geleden
    dat hij dan begint om in Wallonië één regering te maken ipv de huidige DRIE zal al veel geld besparen