Hamas heeft een video verspreid van twee Israëlische gijzelaars.
Volledig scherm
Hamas heeft een video verspreid van twee Israëlische gijzelaars. © AFP

LIVE MIDDEN-OOSTEN. Hamas publiceert nieuwe video van twee Israëlische gijzelaars

Hamas heeft het laatste Israëlische voorstel rond een wapenbestand in de Gazastrook en de vrijlating van gijzelaars ontvangen en gaat het naar eigen zeggen bestuderen. De terreurgroep heeft ook een nieuwe video verspreid van twee Israëlische gijzelaars, Keith Siegel en Omri Miran. Israël zou ondertussen dodelijke bombardementen uitvoeren in zones van de Gazastrook die het zelf als veilig heeft gemarkeerd. Volg alle ontwikkelingen in onze liveblog.

710 reacties

  • Pieter Janssens

    5 uur geleden
    Begrijp de situatie in Gaza, Hamas heeft een politieke tak en gewapende tak. De politieke Tak heeft gezorgd voor de mensen met verdeling van basis goederen , buitenlandse organisaties geleverd werden. Ze zorgden ook voor politie en wetgeving. Tussen de bevolking was er zo goed als geen criminaliteit. Israël beheerd alle , bankzaken, telecom, medicatie, drinkwater, elektriciteit, werkvergunningen, wat er binnen komt van hulpgoederen. De muur rond Gaza ook.
  • Thomas Van Wauwe

    17 uur geleden
    Als dit conflict moet stoppen moeten we de Israëliërs ook wijsmaken day het NIET hun beloofde land is dat ze mogen afpakken naar believen. Daarom is er uiteraard verzet gekomen met alle gevolgen van dien.
  • Remi Kurajber

    19 uur geleden
    De dag dat Israël bezette gebieden teruggeeft aan rechtmatige eigenaren zal de oorlog stoppen. Maar dat willen ze niet. Ze hebben alles gedaan om een volk te onderdrukken en ontmenselijken. Palestijnen tot uiterste drijven om ze dan als terroristen te bestempelen en een als beesten massaal afslachten.Ze gaan door tot laatste Palestijn dood of verdreven is en laatste stukje vrije land gestolen en ingelijfd is.
  • kenny crombez

    20 uur geleden
    zien er nog goed uit. worden menselijk behandeld zo blijkt.
  • Luc D'haese

    20 uur geleden
    Gezien de horror dat de bezetters uitrichten. Wat doet Hamas met de gijzelaars. Zeker weten dat ze de bezetters zover krijgen te stoppen.