BKM-merknaam gaat op in Orange Belgium

© Getty Images
Pieterjan Van Leemputten

Het in 2019 overgenomen BKM verdwijnt als merknaam. Vier jaar na de overname gaat ‘BKM-Orange’ verder onder de naam Orange Belgium.

BKM werd destijds voor 52,4 miljoen euro overgenomen (35 miljoen euro + 17 miljoen euro schulden). De overname omvatte ook CC@PS, dat een jaar eerder werd overgenomen door BKM.

Na de overname werd de naam veranderd naar BKM-Orange, dat wordt nu Orange Belgium. Vanaf 1 maart neemt Orange Belgium alle activiteiten over. Al was de dochter al volledig in handen van de mobiele operator. Het doet dat met het oog op het stroomlijnen van de bedrijfsactiviteiten en branding.

BKM, nu dus deel van Orange Belgium, is een ICT-dienstverlener met focus op onder meer unified communications & collaboration, IT&beveiligingsoplossingen, document & visual-oplossingen en connectiviteit. BKM-Orange haalde vorig jaar 40 miljoen pro-forma inkomsten. Vandaag telt het bedrijf 185 mensen. Bij de overname in 2019 waren dat er nog 230.

Update 20.45 uur:
CC@PS werd in 2019 ook overgenomen door Orange, maar werd eind vorig jaar opnieuw verkocht aan voormalig eigenaar Kurt Gevaert. Het bedrijf valt dus niet langer onder de Orange groep.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content