Natalia reageert tijdens eerste optreden op heisa na ‘Astrid en Natalia: back to reality’: “Amai, dat was nogal een week hè”

Natalia heeft voor het eerst opgetreden sinds de hetze rond het intussen afgevoerde VTM-programma Astrid en Natalia: back to reality. De zangeres nam van de gelegenheid gebruik om even op de commotie te reageren. “Ik kan niet goed dingen onder de mat vegen”, klinkt het.

Natalia heeft afgelopen week heel wat stof doen opwaaien met het tv-programma Astrid en Natalia: back to reality. Zo wordt ze onder meer beticht van het stellen van “divagedrag”. Na de bakken kritiek die de realityreeks te verwerken kreeg, besliste VTM om al na de eerste aflevering het programma af te voeren.

LEES OOK. Na de commotie staat Natalia opnieuw op het podium: “De echte fans komen toch voor haar muziek”

Steun

Natalia, die eerder al een video maakte over de heisa, gaf donderdag voor het eerst een concert sinds ze in een heuse mediastorm belandde. In het Trixxo theater in Hasselt nam ze kort de tijd om even op de commotie te reageren. “Welkom op mijn twintigjarig feestje. Amai, dat was nogal een week hè. Ahja, Regi trouwt niet elke week”, sprak de Kempense zangeres de menigte toe, die haar enigszins lijkt te steunen. “We love you!”, roepen enkelingen uit het publiek.

“Ik ben niet zo goed in het doen alsof er een olifant in de kamer staat”, gaat Natalia verder. “Ik kan niet goed dingen onder de mat vegen. Er is heel wat gebeurd. Wat ik wil zeggen: ik vind het enorm fijn hoe voltallig jullie hier allemaal zijn. Voor de rest bouwen we een keitof feestje, en ik hoop jullie ook.”

LEES OOK. Natalia reageert voor het eerst zelf na commotie rond ‘Back to reality’: “Het werd me gewoon te veel”

LEES OOK. Hoe ‘Astrid & Natalia: back to reality’ in nog geen week tijd in een absolute storm terechtkwam

LEES OOK. “Ze zijn hier telkens slechts een paar uur geweest”: Turnhoutse buren niet te spreken over passage van Astrid en Natalia voor ‘Back to reality’

 (WVB)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER