‘Thuis’ verwelkomt Prince K. Appiah als nieuw gezicht Sunny

De ene vertrekt en de ander maakt zijn intrede. Terwijl er de laatste tijd heel wat gezichten lijken te verdwijnen uit Thuis, is er ook een nieuwkomer. Het gaat om het personage Sunny, gespeeld door Prince K. Appiah. Hij speelt de nieuwe collega van Vince (Gert Winckelmans).

Binnen enkele maanden is het weer tijd voor de grote seizoensfinale van de soap Thuis. Daarin staat de kijker weer heel wat drama en spannende momenten te wachten. Maar ook tussendoor lijkt de soap alsmaar vaker voor cliffhangers te kiezen. De laatste maanden zagen we zo al hoe de onenightstand van Waldek werd vermoord, hoe Rosa een beroerte kreeg én hoe Bobs kanker terugkwam. Gelukkig is er ook nog ruimte voor positiviteit. Die komt er nu in de vorm van het nieuwe personage, Sunny.

Nieuwe collega

Sunny Ado kwam gisteren de soap al dansend binnen op het ritme van reggaeton. Hij is de nieuwe collega van Vince (Gert Winckelmans) bij de vuilnisophaling. De laatste maanden zag de kijker hoe Vince zich als ex-gevangene probeerde te bewijzen. Zo werkte hij een lange tijd op de wijngaard, probeerde hij opnieuw een goede vader te zijn voor zijn kinderen Ilias en Febe én kreeg hij zelfs een relatie met Femke.

Na een tijdje liep dat traject toch even mis en had Vince het even moeilijk. Toch kon hij zich nu opnieuw herpakken en gaat hij aan de slag bij de vuilnisophaling. Daar leerde hij in de aflevering van donderdag 29 februari zijn nieuwe collega, Sunny, kennen.

Prince K. Appiah

De rol van Sunny wordt gespeeld door acteur Prince K. Appiah. Appiah is naast acteur ook artiest en bracht zelfs al een album ‘OHEMA’ uit. Als acteur speelde hij al een belangrijke rol in de VRT MAX-reeks De shaq naast onder andere Bart Hollanders en Isabelle Van Hecke.

Bekijk de eerste aflevering van Prince K. Appiah als Sunny in Thuis op VRT MAX.

Meer
Lees meer...