© GOYVAERTS/GMAX AGENCY

VIDEO. Didier Lamkel Zé wil terugkeren naar België… maar mikt hoog: “Standard, Anderlecht en waarom Genk niet”

Eleven heeft woelwater Didier Lamkel Zé opgezocht voor een interview. Toen hem werd gevraagd of hij graag nog in België had gespeeld, meer specifiek bij Standard, antwoordde de Kameroener met een open sollicitatie bij enkele topclubs.

Michael Van Damme

Lamkel Zé speelde bij Antwerp enige tijd op hoog niveau, maar door zijn onvoorspelbaar raakte hij ook sportief op de dool. De Kameroener werd verhuurd aan het Slovaakse DAC, FK Chimki en Metz alvorens te verkassen naar KV Kortrijk. Medio 2023 tekende Lamkel Zé een contract bij de Turkse eersteklasser Hatayspor, maar daar speelt hij de jongste tijd niet, volgens Transfermarkt met een onbekende blessure.

Eleven zocht het getalenteerde woelwater op en vroeg hem of hij graag zou terugkeren naar België, meer bepaald Standard.

“Standard zou ik niet kunnen weigeren”, aldus Lamkel Zé. “Standard is een van de grootste clubs in België. Met zijn publiek kan je tegen Standard geen neen zeggen. In 2022 belandde ik bij Metz. Ik zat bij Antwerp en men sprak me over Standard. We reden naar Luik en ik gaf mijn akkoord. Ik heb gezegd dat het dan aan hen was om het te bekijken met Antwerp. Ik kan de deur naar de Belgische competitie niet sluiten. Maar als ik terugkeer, dan is het om bij een club als Standard te spelen. Anderlecht, dat weet ik niet, omdat ik er vroeger heb gespeeld toen ik jonger was. Maar Standard, Anderlecht en waarom niet Genk. Als ik weer naar België kom, is het om bij een club te spelen die meedoet bovenin.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer