De Amerikaanse president Joe Biden
Volledig scherm
De Amerikaanse president Joe Biden © AP

Biden blundert opnieuw en verwart Gaza twee keer met Oekraïne

De Amerikaanse president Joe Biden verwees vrijdag in een toespraak naar droppings om Oekraïne te helpen, waarna zijn achterban meteen verduidelijkte dat hij Gaza bedoelde. Biden bevestigde tijdens de toespraak dat er humanitaire hulp zou worden gedropt in Gaza, een dag nadat er volgens Hamas 30.000 Palestijnen zijn gestorven sinds het begin van de oorlog.

17 reacties

  • Christine Laevers

    2 maanden geleden
    Een ding staat vast : na deze verkiezingen wordt een senioren hoofstuk afgesloten. Geen van beiden kan nog eens terugkomen. De impact van Biden is verzwakt door zijn versprekingen. Ja. Maar hij heeft een jong en ervaren team achter zich. Welk ervaren team heeft Trump achter zich ?
  • Gaston Miar

    2 maanden geleden
    De andere kandidaat is Trump, en daar scheelt ook wat aan. De VS hebben nood aan een bekwaam en stabiele leider.
  • Etienne De Vreese

    2 maanden geleden
    is normaal op die leeftijd Trump is ook al een ouderen persoon. Spijtig dat VS niet meer jongeren bekwamen mensen naar voor kan schuiven als president kandidaat in beide partijen.Zijn er maar twee.Weinig keuze vd kiezer is Trump of Biden.Biden is gemoedelijk voor Europa Trump onvoorspelbaar.Europa en zeker België zal meer moeten in zetten op defensie.Want van Trump moet er geen hulp verwacht worden uit zijn uitspraken te horen.Zijn beleid misschien goed voor VS niet voor Europa
  • frans Venloo

    2 maanden geleden
    Hubert pracht gezien en goed uitgedrukt Die vent is gewoon veel te oud om verantwoordelijkheid voor een natie te dragen . Truimp is zo onsympathiek dat het er gewoon vanaf loopt Het is kiezen van de amerikanen tussen de pest en de colera
  • Gaston Miar

    2 maanden geleden
    Hoe is het mogelijk dat iemand in die staat en toestand, zo een delicaat ambt als wereldleider kan uitoefenen. Absurd in deze onstabiele tijd!