Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere.
Volledig scherm
Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere. © BELGA

Vooruit-voorzitter Depraetere haalt uit op verkiezingscongres: “Onze welvaart wordt bedreigd door een rechts blok van N-VA en Vlaams Belang”

UPDATEHet is mogelijk: de veiligheid én de koopkracht beschermen. Dat was zaterdag de boodschap van Vooruit-voorzitter Melissa Depraetere op het inhoudelijke congres van de partij in aanloop naar de verkiezingen. In haar speech waren N-VA en Vlaams Belang kop van Jut. Volgens Depraetere “trekt dat blok van rechts en extreemrechts zich weinig aan van wat er echt toe doet”.

164 reacties

  • Hubert Vanmechelen

    2 maanden geleden
    Is het niet net omgekeerd mevr. Depraetere !? Het lijikt mij dat onze politici zich weinig aantrekken van wat er echt toe doet als je de groei van extreme partijen ziet.
  • Ferdinand Drees

    2 maanden geleden
    Zijn de verkiezingen nog ernstig te nemen? Wat met de politiekers (gepensioneerden) die op een lijst staan maar verklaren dat ze hun eventueel mandaat niet zullen opnemen? Stinkt naar bedrog. Wat met de sossen die geld uitgeven dat ze niet hebben?
  • Hubert Vanmechelen

    2 maanden geleden
    Onze welvaart wordt bedreigd door politici die in de aanloop naar verkiezingen toe zeggen wat ze gaan doen. Maar zeggen is nog altijd iets anders dan doen. En er kan heel wat gezegd worden over onze huidige regering met 7 ... maar weinig goeds blijkt nu dat België behoort bij de slechtse. leerlingen van de klas.
  • Jules De Cuyper

    2 maanden geleden
    Koopkracht ? Wie belast meer dan de helft van wat we verdienen wég ? Wie heeft energie en dus àlles duur gemaakt en alles kapot gereguleerd, een inflatie op gang getrokken en hoge rentevoeten veroorzaakt en bouwen/verbouwen ondoenbaar en onbetaalbaar gemaakt ? De koopkracht zwaar aantasten en dan miljarden gaan lenen om te overleven is leven op de poef, op de kap van de volgende generaties. Is de koopkracht van onze kinderen, kleinkinderen, ... dan niet belangrijk ?
  • Leonarda Van Opbroecke

    2 maanden geleden
    Is er nog iemand die deze verkiezingspraat serieus neemt? Ik heb nog nooit geweten dat terug gevloeid geld ooit naar de belastingbetalende burgers is teruggekeerd? Gretig uitdelen aan diegenen die niets of nooit iets zullen bijdragen, dat wel.