Karolina wil werk maken van een veilige doortocht door Ter Donk en de Halveweg© Ingezonden

Karolina Welkenhuysen (25) bij Open VLD: ‘jeugdige dynamiek op onze lijst’

De 25-jarige Karolina Welkenhuysen uit Terdonk zal in oktober op de lijst van Open Vld in Zonhoven staan. “Ik wil het verschil maken in mijn wijk en mijn schouders zetten onder de geplande investeringen aan de Beringersteenweg”.

tr

Karolina heeft een bachelor in politieke wetenschappen en is master in de communicatiewetenschappen van de KULeuven. Ze zit al enkele jaren in het bestuur van JongVld. In haar eigen wijk ter Donk wil ze dus vooral een verschil maken voor een veilige doortocht in Ter Donk en de Halveweg. “Als ik met mensen van Terdonk praat, merk ik dat ze heel tevreden zijn over de investeringen in de schoolomgeving van basisschool De Horizon. De Beringersteenweg die door heel wat schoolgaande kinderen gebruikt wordt, kan wel beter. Door in de politiek te gaan wil ik nu zelf mee vorm geven aan de plannen die op tafel liggen voor de herinrichting van de Beringersteenweg en de Halveweg. Ook een verbeterde oversteek voor fietsers ter hoogte van Basisschool de Horizon en de Startbaan wil ik mee opvolgen.”

“De leeftijd van de kandidaten op de Open Vld-lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vertoont een opvallend jeugdige dynamiek,” vindt voorzitter Bart Heleven. “Naast onze jonge raadsleden in de gemeenteraad Céderique Schellis, Karen Schillebeeks en BCSD-raadslid Alexandra Bruelemans, gaven eerder ook al Wouter De Raeve en Seppe Decoutere aan de lijsten in oktober te zullen versterken. “

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer