Vechtpartij tijdens optreden van rapper Boef in Kokorico: “Eén persoon naar ziekenhuis”

© BELGAIMAGE en if

LIEVEGEM -

Tijdens een optreden van de Nederlandse rapper Boef in de Kokorico in Lievegem is de politie moeten tussenkomen voor een vechtpartij. Eén van de betrokkenen werd naar het ziekenhuis gebracht.

Laura Moens

Nederlandse rapper Boef, onder meer gekend van het nummer ‘Habiba’, trad zaterdagavond op in discotheek Kokorico langs de N9 in Lievegem. Maar tijdens het optreden liep het mis tussen twee bezoekers. De twee deelden slagen aan elkaar uit en de politie van de zone Deinze-Zulte Lievegem werd erbij gehaald.

“Eén persoon werd naar ziekenhuis AZ Alma in Eeklo gebracht voor een check-up”, zegt de politie. “We hebben geen arrestaties gedaan, maar wel de betrokken personen geïdentificeerd en een proces-verbaal opgesteld.” Of dit incident nog gevolgen zal hebben, zal later duidelijk worden.

“Het was een klein incident dat zich buiten heeft afgespeeld tussen twee personen die elkaar kennen”, legt uitbater Roger Kerremans van de discotheek uit. Kerremans was de hele avond aanwezig tijdens het concert. “We hebben ons na de vechtpartij ontfermd over een van de betrokkenen en die persoon meegenomen naar de EHBO.”

Maar het was volgens Kerremans, los van het incident, een heel fijne avond. “We hadden een modelpubliek”, vertelt hij. “De sfeer zat goed en iedereen heeft zich geamuseerd.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen