Sean Dhondt en vriendin Maithé maken geslacht kindje bekend: het wordt een meisje

Sean Dhondt (40) en zijn vriendin Maithé Rivera (25) worden binnenkort ouders van een dochtertje. Dat blijkt uit de beelden van de ‘gender reveal party’ die het koppel zondagavond op Instagram postte.

Dhondt en Rivera eindigden februari met de aankondiging dat ze hun eerste kindje verwachtten, maart beginnen ze met de bekendmaking van het geslacht van dat kindje. Op Instagram deelde het koppel beelden van hun ‘gender reveal party’. De gebruiken op zo’n feestje zijn inmiddels bekend. Er wordt een ballon doorprikt, waaruit dan blauwe of roze glittertjes komen gevlogen.

In dit geval betrof het dat laatste, wat dus duidt op een meisje. “We zouden niet gelukkiger kunnen zijn”, klonk het op sociale media. Het kindje - een naam is er nog niet - zal in augustus geboren worden. De zwangerschap is intussen 15 weken ver.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dhondt en Rivera vormen sinds 2021 een koppel. Ze zouden elkaar hebben leren kennen bij de opnames van The voice van Vlaanderen, waar Rivera vaak danste. Recent was de half-Spaanse zelf nog op televisie te zien. Het realityprogramma Helden van hier: politie Aalst volgde de dagelijkse belevenissen van - juist, ja - de politie van Aalst, waar ze al twee jaar aan de slg is als inspecteur.(dewo)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer