© Kris Van Exel

Lize Feryn en Aster Nzeyimana hebben zich verloofd

Het was vandaag een bijzondere dag voor Lize Feryn en Aster Nzeyimana. Niet alleen was het de sluitingsdag van hun pop-upwinkel Melange, het koppel kondigde ook aan dat ze verloofd zijn. “JAAAAAAAAAAA”, klinkt het enthousiast op hun Instagram.

vea

Al bijna 6 jaar vormen actrice Lize Feryn en journalist Aster Nzeyimana een koppel. Maar nu lijkt het erop dat de twee klaar zijn voor een volgende stap. Enkele weken geleden hintte Aster al naar een aanzoek in een interview met Dag Allemaal.

“Het huwelijksaanzoek is sowieso voor mij. Ik wil op één knie gaan voor Lize, maar gewoon omdat ik dat cool vind. Niet omdat wij in rolpatronen denken. En Lize zelf vindt het leuk om gevraagd te worden. Ik wil het zeker heel romantisch maken. Kinderen willen we ook. Maar wat er eerst komt, dat weet ik niet. Nu we 30 zijn, willen we er liever snel aan beginnen”, vertelde hij toen.

LEES OOK. Onze reporters laten zich stylen door Aster Nzeyimana in zijn Antwerpse pop-upwinkel: “Veel mannen denken dat het hen niet past”

En dat ze er snel aan willen beginnen, is nu wel duidelijk. Vandaag kondigde het koppel aan dat ze verloofd zijn. Dat deelden ze via een post op hun Instagram.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER