Van links naar rechts: Branko, Wesley, Robbe en Joffrey.© vtm

‘Boer zkt vrouw’: Niels en Robbe hebben hun uitverkorenen al gekozen

Het kaf van het koren scheiden. Bij Boer zkt vrouw gebeurt dat dit seizoen al erg vroeg. Zowel bij boer Robbe in Zweden als Niels in Gierle moest er al uit de bende geïnteresseerden een select clubje gekozen worden.

Niels Van Crombruggen (32), de melkveehouder uit Gierle in de Kempen, kreeg op zijn boerderij het bezoek van een pak dames. Hij voelde het meest een klik met Lisa (27, Sint-Michiels), Astrid (26, Sinaai) en Sylvie (36, Olen). Zij mochten meteen hun intrek nemen in de gloednieuwe woning van Niels, die hij zelf bouwde. Zijn huis miste duidelijk nog een vrouwelijke touch, maar de volgende dagen waren er alvast meningen en handen genoeg om er iets gezelligs van te maken.

Van links naar rechts: Astrid, Niels, Lisa en Sylvia.© vtm

Boer Robbe Ceelen (29) kwam speciaal uit het verre Zweden even naar ons land, voor een groepsdate met allerlei geïnteresseerde mannen. Het trio dat overbleef mag alvast de koffers pakken, want voor hen is een vliegtuigticket richting Zweden geboekt. Branko (23, Emblem), Wesley (34, Sint-Truiden) en Joffrey (25, Dilsen-Stokkem) trekken in de volgende aflevering naar de melkveeboerderij van Robbe (die afkomstig is van Rijkevorsel, red.) in Föllinge.

Ook bij boerin Sanne (33) passeerden de mannen in grote getale op haar erf, maar zij mag haar keuze pas volgende week bekendmaken.

(tove)

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER