Dries Borstlap kreeg het hard te verduren tijdens de ‘Kamp Waes’-finale. Tom Waes reageert.
Volledig scherm
PREMIUM
Dries Borstlap kreeg het hard te verduren tijdens de ‘Kamp Waes’-finale. Tom Waes reageert. © VRT / BELGA

Tom Waes reageert na bloedstollende ‘Kamp Waes’-finale: “Die marteling hadden Dries en Kaat voor geen geld willen missen, vertelden ze me nadien”

Kijkers van realityreeks ‘Kamp Waes’ wisten op voorhand dat broer en zus Borstlap in de slotaflevering uit de handen van terroristen zouden worden bevrijd, maar de urenlange psychische terreur die ze moesten ondergaan was zo intens dat de makers bij het begin waarschuwden voor de harde beelden. Niet meer dan terecht. Zelfs presentator Tom Waes was onder de indruk. “Natuurlijk pakt je dat”, bekent hij aan HLN.

62 reacties

  • leen hanssens

    2 maanden geleden
    Ik begrijp nog altijd niet waarom het "Kamp Waes" wordt genoemd? Waes heeft niets in de pap te brokken. Het is zuiver het leger die de vlag zwaait.
  • Leopold Vanhoof

    2 maanden geleden
    Ik begrijp echt niet de amusementswaarde van dit programma.
  • bruno draulans

    2 maanden geleden
    Velen hier ontgaat het doel van dit programma. Dit programma heeft als doel om jongeren warm te maken voor SF. Het maakt niet uit of de "marteling" er wat gemaakt uit zag. Zeker is dat velen hier niet eens de Berghamrun uitlopen, de eerste proef dus. We zien wel wat de echte SF'ers kunnen meemaken om onze veiligheid te garanderen en dat verdient alleen maar respect. Proficiat aan alle kandidaten. Het gewoon willen meedoen zegt al genoeg over deze mensen. Vrienden voor het leven.
  • Rudi Adriaensen

    2 maanden geleden
    Een knappe prestatie van de kandidaten zeker als je weet hoe snel zij dit allemaal moesten absorberen , de basis training duurde vroeger alleen al 6 maanden en om dit in deze korte tijdspanne op te nemen , chapeau , respect !
  • dirk clemeur

    2 maanden geleden
    Die twee hebben 10 uur vastgeketend geweest zonder eten of drinken en ook geen sanitaire stop ???Of gebeurd dit buiten het beeld van de camera.