Photo News
Volledig scherm
© Photo News

“Soms doet het pijn, maar net dan moet je doorzetten”: hoe Blessin en Union vasthouden aan Plan A, én succesvol zijn

Union is nog actief in Europa, en is nu al zeker dat dat ook volgend seizoen het geval is. Alexander Blessin en de zijnen gaan als leider de play-offs in. Of hoe alles sinds dag één volgens schema verloopt.

4 reacties

  • marc lenaerts

    2 maanden geleden
    Basis is gelegd door Mazzu en Geraards karel maar toch proficiat aan heel de club
  • Wendy Vandereyken

    2 maanden geleden
    Allemaal mooi die lof voor Union. Maar niet vergeten dat de prijzen pas aan de meet uitgedeeld worden. Voor hetzelfde geld blijven ze na afloop van het seizoen weer met lege handen achter, voor de derde keer op rij. De halvering van de punten in play-off 1 blijft in het voordeel van de achtervolger. En in de bekerfinale moeten ze nog Antwerp verslaan, die enkel de beker hebben als kans op een prijs. Dus toch maar afwachten. Het wordt nog een lange en zware weg voor Union.
  • ghislain lefever

    2 maanden geleden
    Werken, geen ego's, kameraden, ieder zijn rol, fair publiek, geen grootspraak, financieel gezond, geen jaloersheid, bescheiden...Union heeft hét. Een voorbeeld voor velen.
  • Marc WILLEMS MARC

    2 maanden geleden
    Wat een club, wat een organisatie, wat een inzet... realistisch voetbal, gebracht door spelers, sportieve staf en bestuur. Veel succes nog en pak zoveel prijzen als jullie kunnen, jullie verdienen het. Ik word bij wijlen emotioneel als ik zie hoe iedereen daar met elkaar omgaat. Blije gezichten (ook als het al eens minder gaat), doe zo verder, jullie worden opnieuw een van de grootste clubs van het land!