Weduwe gaat door laptop van overleden man en ontdekt dat hij haar met meerdere vrouwen bedroog: “Vertelde zijn vriendinnen dat ik in coma lag”

Een Amerikaanse moeder kreeg drie jaar geleden een zware klap te verwerken toen haar man stierf. Toen ze er klaar voor was, ging ze door zijn laptop om te zien of er nog belangrijke zaken of documenten waren die bewaard of opgevolgd moesten worden. Maar ze vond alleen maar chatberichten met de vrouwen waarmee hij haar bedroog. “Hij vertelde hen dat ik dood was”, klinkt het. “Of dat ik in coma lag.”

pjv
Bron: TMX, New York Post

De Amerikaanse deelde haar verhaal op TikTok, in een reeks video’s die intussen al miljoenen keren werd bekeken. Volgens de vrouw – die op het socialemediaplatform de naam @cherrybombsquad007 gebruikt – vond ze “veel chatberichten met verschillende vriendinnetjes”.

Hij maakte hen onder andere wijs dat hij een alleenstaande vader en weduwnaar was, of dat zijn vrouw in coma lag na een ongeval. Tegen een andere vrouw loog hij dan weer dat zijn echtgenote hem en hun dochter “voor de tweede keer had verlaten”.

Na de ontdekking besloot de weduwe ook om hun gemeenschappelijk bankrekening even na te pluizen. Zo kwam ze te weten dat hij niet alleen handenvol geld uitgaf aan cadeautjes voor zijn liefjes, maar ook heel wat tijd spendeerde op betalende pornosites. “Mijn rouwproces was op die manier van korte duur en werd al snel vervangen door woede.”

Door haar verhaal te delen, krijgt ze heel wat steun in de reacties op haar video’s. “Daar ben ik erg dankbaar voor”, klinkt het nog. “Niet alleen voor mij, maar ook voor anderen die in dezelfde situatie gezeten hebben. Want ik ben duidelijk niet de enige die zoiets heeft meegemaakt.”

BEKIJK OOK.

Vrouw (42) ontdekt dat vriendje haar bedriegt net voordat hij haar ten huwelijk vraagt: “Hij wist dat hij betrapt was”

Jess (31) betrapte vriendje op vreemdgaan met haar stiefmoeder: “In zijn haast trok hij haar ondergoed aan”

Katherine ontdekt dat haar man haar bedriegt met haar moeder terwijl ze met postnatale depressie kampt: “Ze wilden trouwen”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER